Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Saturday, May 23, 2009

Perasaan

Andai kau tahu
saat dan ketika ini
masa dan waktu ini
aku sgt merindui kamu

sadarkan aku tuhan
dia bukan milikku....

Monday, May 11, 2009

PakeJ

Exam 30/4/09
»» Bloody damn shit with question paper for this semester. Quite hard to answer it lo.
Hopely i will pass all the paper.. Pheuw..

Labour Day 1/5/09
»» Selamat hari perkerja untuk semua org yg berkerja
Kalau2 pun korang terpaksa bekerja pada hari tu, redha je la ye ek..
And time cuti2 ni aku balik kampung, jumpe mak abah.
Lame rasenye aku tak balik kampung.. Last aku balik pun mase raya tauh lepas.. =P

Welcome to API 4/5/09
»» Suppously korang2 sume dah tau aku dah berenti keje.
And then aku dah pun menjadi warga Anshin Precision Industries (API)
Quite Ok lo ngan kerje baru.. Environment baru.. Take a advance carrier lo.. huhu

Take a Rest 9/5/09
»» Seperti biasa yg tak berape biasa sgt la, aku dan kengkawan PLK akan pergi berkelah or
berkamping or ber BBQ..
So destinasi kitorang kali nie adelah Air Terjun Chamang..
Serius best tempatnya.. facilities pun quite Ok.. Tapak perkemahan pun besar.
Aku bertolak dari rumah arip malam, sampai sane lewat malam, BBQ, lepak2,
pagi esoknye mandi, petang tu pun gerak balik..


*So far, itu jerk yg dapat aku coretkan..
Nie pun curik2 mase kat opis..
kang ade gambar aku update..
Ok, aku nak balik... dah pukul 8.25pm nie...


Sunday, May 10, 2009

mak

Selamat hari ibu mak..
miss u very much
*aku perlukan masa untuk mengupdate blog ku ini..
sungguh byk cerita ceriti yg aku terlepas untuk coretkan nih.. adeh!

adeh!!panas²