Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, November 24, 2009

Tasik Biru - End of story ???


Suprise!!!

Tasik Biru is almost ended
sorry for long time not updating this Tasik Biru
Quite busy skung nie (erk... alasan neh) ekekeke
Nevermind..
After this, i will post the last episodes of Tasik Biru in one buck shot!!
bacalah sampai muntah.. ekekeke..
this is one of the paragraph..



SULIT

...............

Aku menangis gembira dipelukan ibu

bagai seorang budak yang di peluk erat ibu
penuh dgn kasih dan syg
padahal aku sudah besar panjang
aku tetap merasakan sygnya ibuku padaku
tak pernah berubah
tak pernah hilang
walau sedikit pun


...End of The Story...
Tasik Biru Part - ??

SULIT


See yach (^^,)v



Monday, November 23, 2009

oRaNg BiLanG..

Kek ini telah di godam...pic ni xde kene mengena dgn title di atas..


'Kamu bilang padaku bahwa kamu benar sayang
Kau bilang aku kau akan selalu sayang
Dan kamu bilang aku cinta kamu sayang
Kamu bilang padaku bahwa kamu benar cinta
Kau bilang aku kau akan selalu cinta
Dan kamu bilang aku sayang kamu cinta'


nota kaki penuh cagu :

yank..
xde hadiah semahal cintamu walau berjuta2 berlian diletakkan di sebelahku..
xde hadiah seindah kasihmu yang pernah ku miliki sepanjang hidupku..
thanks yank di atas segala2nya..

Wednesday, November 18, 2009

KehidupaN

habuk!

ya! ini blog sgt berhabuk
sgt bersawang2 dengan sawang2an yg ntah dari mane dtg nye
tu ar
da lama sangat rasanya tak bersihkan sawang2 di blog ku nie
aduh..
saat2 busy study sudah pun menghilang
exam dah habes
project, asignment, presentation sume dah setel
pheuw!

tapi, ade satu bende yg tak akan habes
keje!
ya! keje aku nih!
hari2 kerje mcm nak mati pun bukan boleh habes bang oi...
hahaha..
KPI oh KPI..
tiap2 bulan pun kene submit
'ur kpi ardy ok ka?'
'how ur kpi?'
'sory bos, not ready yet la'
hahaha, ntah bile nak readynye aku pun talak tau lo..

skang hidupku sudah berubah
dari semalam yg lain arini yg lain
mestilah lain
semalam 17/11 arini 18/11
hahaha
bukan itu maksud aku
skang nie, bulan sebelas nie, aku kene keje malam
adeh!!
terpaksa lah aku menukar cara kehidupan utk sebulan
malam berjaga, siang menidur
opss bukan meniduri oke!!
hurm..
pening siot kepala bile tido siang
sungguh tak biasa aku..

KPI oh KPI.. adus boring siot bile pk pasal KPI yg nak kene submit neh..
khamis neh aku kene present ke kat saujana?
dah tu, sape nak standby kat p2 mlm tuh?
ko pk la sendiri...

Wednesday, November 4, 2009

Geburtstag

Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag meiner geliebten Frau, meine Liebe nur für dich, ich will dich nie vergessen, werden Sie in meinem Herzen und in Ewigkeit. Mai ur Wunsch in Erfüllung gehen und wir werden immer zusammen bis zum Ende

adeh!!panas²