Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, March 30, 2010

karoke

aku terasa nak g karoke ar... ade sesape mo ikut? jom!

Thursday, March 11, 2010

Vacation

its so wonderfull
starcruise trip is like a heaven..
fuhhh, can't say anything..
just i have lot of fun and fantastic moment + memory
Great!!!

Wednesday, March 3, 2010

rindu u olls!

perlukah aku menaip? dulu aku menaip cerita ceritu ceriti di blog ku.
tapi, aku hilang dari dunia blog ku sendiri.. kenapa?
penuh dengan tanda tanya.. aku yg penuh tanda tanya.. lagi lah org yg baca blog aku
kompem dia/korang kan penuh dgn tanda tanya..

ahaha... serius, aku mcm takde masa sgt nak menulis di blog.. <--alasan
huhu.. sebenarnya, facebook kini lebih menyerlah dari blog.. <-- lalalala =p

serius, aku kalau2 bukak internet mesti aku bukak fb dulu, baru la bukak blog aku..
then baru jenguk2 blog2 my frenn (u all)...
kadang rindu gak ngan all my blog fwends...
rindu sehh...

so di sebabkan aku rindu korang2, aku start la balik menulis di blog ku..
sebenarnya, aku rindu juga untuk menulis semula...
byk benda yg mahu aku ceritakan tntg kisah hidup, susah, senang, payah, sakit, demam, cinta, seksa, dan lain lain...

aku perlu catitkan semua!
sebab aku dah tua kang aku nak baca balik aku nye blog a.k.a diari aku neh..

support me!!
we support u!!
see u all again guys.. =)

adeh!!panas²