Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, September 22, 2011

Kembali


Assalamualaikum

Aku tak tau nak start dari mana, sebab sumenye dah lame tak terupdate, semak samun, bersih sekejap ritu pun sket jek, skang dah makin semak samun sawang2 da..

namun, aku try jugaklah untuk mencoretkan sekeping dua untuk tatapan di kala nanti mungkin ingin mengimbau kembali..

Blog ini sepi dengan tulisan2 dan kedudukan semasa empunya diri. Aku sibuk ke? atau capaian internet yg tidak selalu nak capai di masa semalam dan kelmarin.

Tapi skang nie insyaAllah, capaian internet makin mudah bagiku, isteri dan becoming baby.. (baby leh men internet ke?) =p

Terkejut ke? bagi yg nak terkejut la.. huhu.. tetibe jek cite pasal baby eh? haha.. lom lahir lagi pun.. masih di dalam kadungan ibunye a.k.a my dear lovely wife..

jap, nanti aku sambung lagi.. wife aku dah abes kelas plak, nak g amek die nih...bye2..

gambar kawen kitorang









Wednesday, June 29, 2011

Fly over the China South Sea

Sabah still the best!! 2nd time in Sabah land.. But now wif my Love one! only Us =)








Thanks!

Thursday, June 16, 2011

result

weh! bile result kuar ar? asal "pautan ditutup"?

Thursday, April 21, 2011

Arini

Arini baru aku setat keje setelah lama cuti kawen~ hik²~
Pergh! lama gak xdapat bukak blog n hapdet! gila bz.. huhu.. later aku hapdet gambar kawen ok!

Sunday, March 20, 2011

week 3

Eh, tetibe week 3? apesai?
Huhu, week 1 n week 2 aku tak sempat nak cite, kalau ade cite pun sesiket2 jek kat bawah nun..

Bukan pe, week 3 nie bermaksud dah minggu ketiga dah aku pergi ulang alik ke umah kami di sg.buloh tu untuk merepair2 n mengecat2 n membuat ape segala yang patut sebelum aku pindah ke umah tu hujung bulan nie..

So de progress nye hingga ke hari ini, sudah aku siapkan sampai ke pasang langsir merah menyala yg tunang aku dah beli siap2 kat ikea... minggu nie actually minggu yg aku keseorangan membuat rumah itu.. huk huk sedey... tunangku balik melaka kampung dia, sbb sepupu dia kawen n nak fitting baju la ape lah katanya... so aku sensorang la minggu nie... walaupun begitu, eceh, byk gak la ku dah wat kat umah tu, maybe dah hampir 80% sedap mata memandang isian rumah itu.. part yg bila dah pasang langsir merah menyala yg panjangnye dari atas syiling sampai ke bawah hampir lantai tu menampakkan keserian dan keserlahan sgt cantik! kewl~ huhu, takdak gambar.. aku lupe bawak kamera.. lol~

lagi, dah siap basuh segala lantai2, pasang tikar n keluarkan segala barang2 yg tak perlu.. maybe minggu depan aku nak order tanah untuk tambak halaman rumah... ratakan kasik cantek, n tanam rumput karpet... euw~ kewl... heheh..

skang, aku sgt exshousted!.. dah kat umah usj.. mengantok! tapi nak anta adik jalot g stesen bas sbb dia nak balik epoh.. hmm... esok ade TEST la plak tu... x study lagi plak nih.. mampuih la ku... ade tak sesape yg leh tolong study kan untuk aku... tolonnnnn... =/

Thursday, March 17, 2011

Hujung Bulan

Hujung bulan nie dah nak kene pindah da.. hmm, pindah lagi... aku rasa baru tak sampai setaun kot aku dok flat usj subang nie setelah di halau (soh kuar sbb umah tu nak jual) oleh tuan umah teres lame aku di seksyen 7 platinum dulu... hmm.. pejam celik pejam celik dah dekat 1/2 taun gak aku dok flat usj subang nie... dapat taraf mastautin utk lengkapkan borang nikah aku ritu pun atas jasa pihak berwajib flat nie.. hehehe..
shut up not shut up (diam x diam *bak kata paijal ismail kat ajl) tinggal lagi kurang sebulan jek aku nak kawen da... so, a lot of things yg akan berubah.. i'll change to the next level of life.. =)
Dah beberapa hujung minggu lepas2 nie aku n tunang n bpk/mak mertua gi tgk2 umah yg bakal aku n future wife duduk n renovate/cat2 ape yg patut.. n this weekend jgak aku pergi umah tu, nak tambah2 ape2 yg patut, siapkan ape yg lom siap... sbb minggu depan dah pindah barang masuk umah tuh, next 2 week plak dah sampai plak perabot2 cavenzi kami.. hehe..
semalam aku bangun lambat g keje, hmm umah skang nie la sgt sbb dekat jek ngan tmpay keje [usj - glenmarie] ... tapi, kalau esok2 dah kawen kang aku bangun lambat g keje camne ek? [sg.buloh - glenmarie]... huhu...

Wednesday, March 16, 2011

lately

Sejak akhir2 nie aku asek bangun lambat jek pegi keje.. haish!
penat kot!
keje-report-study-assignment-test-rumah n etc;

Monday, February 28, 2011

korang tau tak?


Haloo2

Ahaha, lame gila blog aku nie tak disapu sepah2 sawang nye.. dem! baru nak sapu arini! =P

takpe, itu bukan tajuk utama entry kali ini, ade lagi tajuk yg lebih penting untuk korang2 sume tau!

korang tau tak???

oh sebelum itu

korang tau tak??

skang ni aku sangat addict ngan game nie!! argh!!! tulun!!!!
v
v
v
v
v
v



adoyai! dala sem nie ade 2 sabjek killer! huhu.. leh lak nak men2 game lak! lol!

lagi!

lagi!

yg sebenar2 nye yang korang tak tau

tu yang aku nak bagi tau tuh..

ahaha..

korang tak tau kan?

ok!

v
v
v
v
v
v


Jemputlah ke majlis kawen aku nanti yek!
16 april 2011
sape2 nak kad msg!
=)


aaar??
Tasik Biru?
yup2
aku akan hapdet..
dun wory..
ade kisah menarik n sgt menarik di sebalik next episodes!
cool~
(^^,)v

adeh!!panas²