Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Saturday, September 27, 2008

To aLL my fWenDs!!

To All My fRiends out There....
Happy AidilFitrI
may God bLess u all..

PLK dude n babe
Arief-Amin-Syafiq-Izaham-Azizi-Zack-Pejal-Fizi-Fairus-Subky-Shah-Hilmi-Zul Conti-ZulWD-Tina-Pae-Chucky-DLL
Blogers n Fwends
Waney-Boyz-Arief-Jamal-Leia-Bee-Chucky-Pejal-Tina-Dyana-Sha-Pae(akan dtg)-DLL
LucyAliah-Erin-Awang-Lee-Fuad-Tukwiee-Fiza-Cencen-Zam2-Ain-Domi-Nadya-Kilmee-Milah-Ratna-Hawa-Eijat-Mamat-Kacong-Topek-Adib-K.A-Bai-Kiz-Hafiz-Lang-Halim-Aril-Helmi-Sheng-Aznan-Ivan-Bird-Fifi-Jannah-Shai-Imran-Zof-Fendi-Tepeng-Burhan-Fatimah-Sharifah-Aini-Haidi-Rahmat-Yunus-Saharil-Dan sape2 yg mengenali diri ini...
Selamat Hari Raya u all!!!!!!!!!!!!!!!!!
*yg tak sebut name jgn mara k, dah ni je yg aku igt wat mase nie.. ekeke

Thursday, September 25, 2008

camat ari raye

Monday, September 22, 2008

what the ???

Kenapa jadi begini??
Maafkan lah dia...
Mungkin dia terlalu letih...
Byk kerja2 berat..
uuu''uuuuu

Saturday, September 20, 2008

dats why i call it FIRE bege!!!

Lokasi : near Restoran Barra Sekysen 7 baru.
Masa: around jam 12pg
Suasana: beger fire sdg rancak d masak dan d jual (~sedaaaap)


Malam kian larut
Riuh kota masih terasa
Tiada erti kesepian malam seperti di desa

Dan si dia pulak kian rancak
Ramai lagi ramai manusia mendekatinya
Mengambil kesempatan sebelum subuh
Untuk sahur sebelum puasa

Bang! Bege Ayam FIRE 2!
Owaite… No problem bro..


Pemasak bege FIRE! kacak: Pergh! Tak boleh tutup nampaknya kita nie..
Assistantnya yg layan: Tu le pasal!! Makin mlm makin ramai org le plak.. uuu’’uuuuu

* jam jarum terus bergerak tanpa menunggu kucing hitam yg tido ditepi jalan ..
*tik tok tepat jam 4pg baru aku berkemas balik... huarghh... ngantuknye..

Yang penting masyuk...
Yeah!!
~aku nak balik tido...

Friday, September 19, 2008

Kamu


Kau Dan Aku
Aku Dan Kau
Kenangan menggamit kerinduan
Kerinduan dtg kembali

Ya! Aku rindu pada kamu

"Selamat Hari Lahir cik Link!! "

* patut semalam wishnye,
tapi aku telah jatuh sakit utk tidak kerja..
ehehe, x dpt update blog..

~~sakit ker aku???
aaa''aaaaaa =P
~panjat tingkap jgn sampai jatuh tau ;)

Wednesday, September 17, 2008

save more rainforest


Cute Butter Fly..

Nice one!

click HERE

Monday, September 15, 2008

Ke~15

Selamat berpuasa hari ke lima belas..
penuh ke tak 15 hari nie?
ke dah ade lobang2??
huhu

Saturday, September 13, 2008

Happy Beday


HAPPY BiRTHDAY!!
Oit bdak kcik yg da beso, camat ari jadik k..
muga panjang umur, murah rezeki..
Ameen..

Friday, September 5, 2008

aKu d BAzAr rAmAdHAn


aKu berniaga di bazar Ramadhan seksyen 7 Unisel, Shah Alam

mari dtg beramai2 beli bege aku.. Panas beb!!

mayo+mustard+sos+kubis+telur+daging+ruti+tisu+kotak bege
Daging d goreng dan di bakar enak secukup rasa
dengan harga yang sgt berpatutan..

mai dtg try arr!!..

Monday, September 1, 2008

Emergency!!

pekerja muke xde cerah: kak, mane leave punye borang?
admin sihat bulat: ko nak cuti ke?
pekerje muke xde cerah: **lagi mo tanya!!
admin sihat bulat: **memberi borang pada aku dgn muke seposen
pekerja muke xde cerah: **tulis2 dan tulis2
*5 minit sebelum bos aku nak blah
pekerja muke xde cerah: Sir, nie borang saya nak mintak cuti hari selase 2 haribulan, mo balik kampung petang ni, mak saya tak brape sihat la..
bos rajin selalu: owh, cuti sampai selasa aa?
pekerja muke xde cerah: alang2 balik kmpg lame sket la sir. bukan slalu pun sy balik kmpg.. ehe..
bos rajin selalu: oho, ehehe, ok2.. meh sini saya sign..

aku mo balik kampung!!!!!!!
takde budget pun nak balik kampung..
tapi memandangkan aku dpt berita mak aku tak brape sihat, tak sedap la plak aku tak balik kan, so, ade uwang lebey dari sales jualan kain2 dari agent2 ku, boleh la pinjam jap wat isik2 minyak kete balik kampung..
my mum hampir sihat suda.. hopely my mum akan terus sihat walafiat.. Ameen..
suasana kat kampung nie, aman woo, jauh dari suasana kota yg sibuk.. tenang..
rasa malas nak balik kl la plak...
*kcik2 kcik2, eh pose le rini.. sambil menggaru kepalaku yg tak gtl..

hurm.. sangap, lapa plak lagi...
buke ni aku nak mkn sedap2 ngan family.. yeah!!!

adeh!!panas²